Voor 4 personen. Bereidingstijd 10 minuten
Rawnola
Ontbijtje (per persoon)
Tools: blender of keukenmachine
1. Doe de havermout, de zonnebloempitten en de pompoenpitten in de keukenmachine of blender. Puls 5-7 keer tot het kruimelig wordt.
2. Voeg de helft van de dadels en siroop toe en mix 30 seconden.
3. Was de sinaasappel en rasp de schil er vanaf. Voeg dit samen met de andere helft van de dadels, het siroop en de kokosrasp toe aan het mengsel in de keukenmachine en mix nog eens 30 seconden.
4. Schep, om het ontbijtje af te maken, de yoghurt in een kommetje. Verdeel 4 eetlepels rawnola erover en serveer met je lievelingsfruit naar keuze.
5. Schep de overige rawnola in een glazen pot en bewaar tot 5 dagen in de koelkast.
Dit is een recept van Sanne van Rooij van Living the Green Life. Meer recepten of inspiratie van LTGL? Klik hier!