Deze frisse salsa smaakt geweldig als bijgerecht bij jouw favoriete BBQ-gerecht. Een echt zomerrecept!
1. Schil de mango met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees van de pit en hak het in stukken en doe het in een kom.
2. Schil en hak de komkommer in stukken van dezelfde grootte als de mango en doe ook die in de kom. Pluk de muntblaadjes en hak ze samen met de lente-uitjes fijn.
3. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en hak hem fijn. Roer de munt, lente-uitjes en peper door het mangokomkommermengsel, en doe er voldoende extra vierge olijfolie bij om alles aan te maken
4. Doe het sap van de limoenen erbij en breng de salsa voor het serveren op smaak met zout en peper.
4 personen
– 1 rijpe mango
– ½ komkommer
– 4 takjes verse munt
– 2 lente-uitjes
– 1 verse, rode Spaanse peper
– extra vierge olijfolie
– 2 limoenen
– zeezout en zwarte peper uit de molen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.