Biet en makreel gaan supergoed samen en dat proef je in deze salade. De mierikswortel geeft een extra kick aan het geheel. Smullen!
1. Meng de biet in partjes met de kruiden en wat olie.
2. Halveer de aardappeltjes en meng met de biet.
3. Pluis de makreel in stukjes en schep om met het bieslook en waterkers.
4. Meng de mierikswortel, mosterd, azijn en olie en schenk deze dressing over de salade.
2 personen
• 200 g gekookte rode biet
• gehakte peterselie of dille
• olijfolie
• 100 g gekookte aardappeltjes
• 160 g gerookte makreel
• 50 g waterkers
• 1 el geknipt bieslook
• 1 tl mierikswortel
• 1 tl mosterd
• 1 el rode wijnazijn
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.