Voor 8 plakken
Vulling
Garnering
1. Verwarm de oven voor op 180 en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en de helft van de suiker.
3. Mix de eigelen met het hete water en de rest van de suiker tot een dikke lichtgele crème.
4. Schep de eiwitten op de eigeelcrème en zeef de bloem erboven.
5. Vouw dit luchtig door elkaar (niet mixen of roeren!).
6. Verdeel het beslag over de bakplaat en strijk glad.
7. Bak de cake 10-12 minuten en haal uit de oven.
8. Draai hem om op een theedoek.
9. Besprenkel het bakpapier met wat druppels koud water en haal het bakpapier er voorzichtig af.
10. Rol de cake meteen op IN de theedoek en laat hem zo afkoelen.
11. Klop de slagroom stijf met de Klopfix en poedersuiker.
12. Mix de mascarpone en de witte chocoladepasta erdoor.
13. Rol de cakerol weer open en bestrijk met ⅔ van de vulling.
14. Bestrooi met de kokosrasp, de wafelstukjes en Rafaello’s.
15. Rol de cakerol mooi strak op en bestrijk met de overgebleven crème.
16. Bestrooi met de kokossnippers en leg de cakerol minimaal een uur in de koelkast.
17. Druk vlak voor het serveren de Rafaello’s erbovenop en snijd de rol in plakken.
TIP! Gebruik ook eens Ferrero in plaats van Rafaello en pure chocoladepasta in plaats van witte chocoladepasta.
Credits fotografie: Simone van den Berg