Deze warme quiche met zalm en asperges wordt nog smaakvoller door de kappertjes en dille. Een perfecte smaakcombinatie! Serveer met een frisse salade.
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Bekleed een pasteivorm met het deeg en bak de deegbodem 10 minuten blind en dan nog 5 minuten zonder blindbakvulling.
3. Verlaag de temperatuur naar 170ºC. Strooi de zalm, asperges, kappertjes en dille over het deeg.
4. Roer de eieren en room door elkaar met zwarte peper. Schenk erover en bak de quiche tot na 20 minuten de bovenkant is gestold.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.