Porcinispread

Porcinispread

Weleens gehoord van porcini? Je kent hem misschien onder zijn synoniem eekhoorntjesbrood of bospaddenstoel. Het is een paddenstoel uit de boletenfamilie en de smaak is verfijnd en een beetje nootachtig, wat hem ideaal maakt voor een borrelspread.

Bereiding

  1. Meng ingrediënten in de keukenrobot.
  2. Kruid bij naar smaak.
  3. Deze spread kun je in een gesloten potje ongeveer vijf dagen bewaren in de koelkast.

 

4 personen

• 200 g belugalinzen (gaar koken zoals op de verpakking)
• 15 g geweekte porcini (eekhoorntjesbrood)
• 70 g tomatenpuree
• 4 g knoflookpoeder
• 6 el olijfolie
• 1 el misopasta
• zout en peper naar smaak


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje