Deze pesto is zò makkelijk om te maken en smaakt werkelijk bij alles lekker. Serveer op ‘n toastje. Of een geroosterde boterham. Of roer door warme pasta. Mmm…
Rooster de tijm en noten tot de noten bruin kleuren. Maal ze met de paprika en knoflook. Voeg zout en peper, de kaas en genoeg olie toe om een pesto te maken.
Voor 400 g
• ½ bosje tijm, blaadjes afgehaald
• handvol hazelnoten
• 1 pot geroosterde rode paprika à 400 g, uitgelekt
• 2 tenen knoflook
• handvol geraspte pecorino
• extra vergine olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.