De combi van krab met pasta is geweldig en zal bij iedereen in de smaak vallen. De ietwat bittere rucola en citroenzest maken het geheel helemaal af.
1 Gooi de krabscharen in ruim kokend water met flink wat zout. Breng opnieuw aan de kook en kook 4 minuten door. Haal de scharen met een tang uit het water en spoel ze kort af zodat het vlees makkelijker loskomt. Kook de pasta al dente in het overgebleven kookwater.
2 Fruit de knoflook in olijfolie. Doe de tomaten en pepers erbij en bak op laag vuur ongeveer 3 minuten. Voeg wat kookvocht van de pasta toe als de saus droog wordt.
3 Voeg de krab, rucola en citroenzest toe en laat op laag vuur nog een paar minuten staan. Serveer!
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.