Pasta met ham &  broccoli

Pasta met ham & broccoli

Ingredienten

Deze pasta met broccoli staat binnen no-time op tafel, maar door de verrassende ingredienten maak je absoluut indruk op je vrienden. Venkelzaad, chilivlokken en hamreepjes maken van deze pasta een heuse smaakbom. Enjoy! 

1. Stamp venkelzaad en chilivlokken in een vijzel met wat zout. Schep door de ham.

2. Verhit een scheut olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur, bak de hamreepjes goudbruin.

3. Kook de penne beetgaar; voeg de broccoli de laatste 3 minuten toe. Houd een kop van het kooknat apart.

4. Giet pasta en broccoli af, schep de ham erdoor met wat extra vergine olijfolie, citroensap en kooknat. Bestrooi met citroenraspsel. 

4 personen

• ½ tl venkelzaad

• ½ tl chilivlokken

• 200 g gekookte ham, in reepjes

• olijfolie

• 400 g penne

• 200 g broccoli, in de lengte gehalveerd, 5 cm

• extra vergine olijfolie

• geraspte schil en sap van 1 citroen


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief