Wij zijn fan van Crisp, de online supermarkt die zorgt dat het eten wat bij jou op tafel komt zo vers mogelijk is. Dat doen ze door rechtstreeks bij de makers en kwekers in te kopen. Tel daar een goede service bij op en het staat binnen enkele dagen bij jou in de keuken. Ook delen ze nog eens te leuke recepten. Neem nou deze Pannenkoekentaart die je voor een goede lunch in het weekend kan maken of als je iets te vieren hebt.
1. Leg de pannenkoek op een mooi bord. Smeer er met een lepel een laagje fruityoghurt op. Blijf pannenkoeken stapelen met laagjes yoghurt, jam, lemoncurd en fruit. Bewaar wat yoghurt en fruit voor bovenop.
2. Besmeer de bovenste pannenkoek royaal met yoghurt en garneer met besen, bramen en frambozen.
Voor 1 taart:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.