Overnight oats met banaan en cacao

Overnight oats met banaan en cacao

Dit is een ideaal recept voor een snel ontbijt. De havermout wordt de avond van tevoren geweekt en kan maximaal 3 dagen in de koelkast worden bewaard. Perfect voor een gehaaste ochtend.

Bereiding

1. Pureer de melk, bananen, cacao en kaneel in een blender en giet dit mengsel in een kom of luchtdichte doos.

2. Voeg de havermout toe en meng. Dek de kom af en laat de inhoud minstens 8 uur of idealiter een hele nacht rusten.

3. Voeg er vlak voor het serveren de hazelnoten en Griekse yoghurt, als je die gebruikt, aan toe.

Voor 4 personen

  • 750 ml melk
  • 2 goed rijpe bananen
  • 2 el cacao
  • ½ tl kaneel
  • 160 g havermout
  • 100 g hazelnoten, geroosterd en gehakt
  • 100 g Griekse yoghurt (optioneel)

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine