Dit is een ideaal recept voor een snel ontbijt. De havermout wordt de avond van tevoren geweekt en kan maximaal 3 dagen in de koelkast worden bewaard. Perfect voor een gehaaste ochtend.
1. Pureer de melk, bananen, cacao en kaneel in een blender en giet dit mengsel in een kom of luchtdichte doos.
2. Voeg de havermout toe en meng. Dek de kom af en laat de inhoud minstens 8 uur of idealiter een hele nacht rusten.
3. Voeg er vlak voor het serveren de hazelnoten en Griekse yoghurt, als je die gebruikt, aan toe.
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.