Voor 1 brood (± 10 sneden)
Bereiding 10 minuten / oventijd 30 minuten
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Roer het chiazaad door de havermelk en laat 2-3 minuten intrekken. Snijd de olijven doormidden en snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
3. Meng de hazelnoten, pompoenpitten, havermout en boekweitmeel in een keukenmachine tot een grof mengsel. Voeg bakpoeder, agavesiroop, tomaten, rozemarijn, olijven en het chiamengsel toe aan de droge ingrediënten en roer goed door.
4. Leg het deeg in een ronde, platte vorm of een met bakpapier beklede bakplaat en bak het brood in 30 minuten in de voorverwarmde oven gaar. Laat het volledig afkoelen voor je het gaat snijden.
Voedingswaarde per snee kcal 230 vet 15 g koolhydraten 15,1 g eiwit 7 g