Het recept is eigenlijk te makkelijk voor woorden.
1. Snijd de tomaten in stukken en plakken.
2. Trek de burrata uit elkaar en leg dit op de tomaten.
3. Giet vervolgens flink wat olijfolie over de salade en knip de basilicumblaadjes over boven de salade.
4. Maal met de pepermolen verse zwarte peper boven de salade, en basta.
Dit recept komt uit het boek ‘Food Talk’ van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld (€20,-, Kosmos Uitgevers).
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.