Meloen ijslolly’s

Meloen ijslolly’s

In winkels in Korea worden meloenijsjes verkocht, maar die bevatten doorgaans veel chemische stoffen en kunstmatige smaakstoffen. Deze ijslolly’s bevatten geen additieven, maar zitten vol met heerlijke, echte smaken.

Bereiding

1. Verhit de slagroom met de suiker in een pan tot de suiker is opgelost.

2. Doe de blokjes meloen in een foodprocessor of blender en maal ze tot een puree. Werk de puree door een zeef.

3. Doe de gezeefde puree samen met de overige ingrediënten terug in de foodprocessor of blender en meng alles goed.

4. Giet dit mengsel in ijslollyvormpjes en zet ze in de diepvries tot ze helemaal zijn bevroren.

Voor 10 stuks

Voorbereiding: 15 minuten; Vriestijd: 8-12 uur

  • 100 ml slagroom
  • 800 g gele honingmeloen (ca. driekwart van een meloen), in blokjes
  • 50 g kristalsuiker
  • 100 ml gecondenseerde melk

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine