In winkels in Korea worden meloenijsjes verkocht, maar die bevatten doorgaans veel chemische stoffen en kunstmatige smaakstoffen. Deze ijslolly’s bevatten geen additieven, maar zitten vol met heerlijke, echte smaken.
1. Verhit de slagroom met de suiker in een pan tot de suiker is opgelost.
2. Doe de blokjes meloen in een foodprocessor of blender en maal ze tot een puree. Werk de puree door een zeef.
3. Doe de gezeefde puree samen met de overige ingrediënten terug in de foodprocessor of blender en meng alles goed.
4. Giet dit mengsel in ijslollyvormpjes en zet ze in de diepvries tot ze helemaal zijn bevroren.
Voor 10 stuks
Voorbereiding: 15 minuten; Vriestijd: 8-12 uur
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.