Deze Marokkaanse salade met couscous, granaatappelpitjes, koriander, wortel, feta en nog veel meer lekkers (!) is perfect om in een potje mee naar je werk te nemen. Bereid hem de avond van tevoren, zodat je ‘s ochtends zó de deur uit kunt.
1. Schep de gekookte volkoren couscous in een jampot van 1 liter en strooi er de zaadjes van de granaatappel erop.
2. Meng de yoghurt met de olijfolie en de citroen en voeg naar smaak zwarte peper en zeezout toe.
3. Schep het mengsel op de couscous.
4. Vul de rest van je pot op met komkommer (in plakjes), de botersla, de wortel, de bloedsinaasappel, de kikkerwten, de takjes verse munt en de takjes verse koriander, de feta en de geroosterde sesamzaadjes, gehakte pistachenootjes en komijnzaad en draai het deksel op de pot.
Voor 1 pot salade:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.