Voor 2 personen
Bereiding 20 minuten
1. Schil de bataat en snijd in kleine blokjes. Verhit de kokosolie in een pan. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Bak deze glazig. Bak de paprikapoeder en mee en voeg de bataat toe.
2. Maal de bloemkool fijn tot couscouskorrels en bak ze kort mee. Snijd de paddenstoelen in plakken. Bak in een andere pan de paddenstoelen en voeg de harissa toe.
3. Voeg de bloemkoolcouscous toe aan de gebakken paddenstoelen en schep hier de bonen door. Breng op smaak met coconut aminos en ketjap. Garneer met cashewnoten en pompoenpitten.
4. Snijd de abrikozen in stukken en schep die door de couscous.
TIP VOOR NIET-VEGA(N)S Dit gerecht laat zich ook goed combineren met gegrilde kip.
Voedingswaarde per persoon kcal 452 vet 13,1 g koolhydraten 57,8 g eiwit 17,5 g