Ella Woodward: “Als je indruk op iemand wilt maken, is deze salade perfect. Hij zit zo vol fantastische smaken dat elke maaltijd ervan tot leven komt. Ik gebruik hem graag als bedje om het hoofdgerecht op te serveren, omdat dit een heerlijk zoete smaak toevoegt en je bord er prachtig uitziet met al die felle kleuren. Het limoensap en de tomaten zorgen voor frisheid en de avocado en olijfolie maken deze salade lekker smeuïg.”
1 Schil de mango’s en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in even grote stukjes als de mango’s. Snijd de cherrytomaatjes in achten.
2 Meng de mango, avocado, tomaatjes en koriander in een kom en voeg limoensap, olijfolie en wat zout toe. Meng goed door elkaar.
Keukenweetje
Wil je deze salade een paar dagen in de koelkast bewaren, doe de avocado er dan pas door als je hem gaat opeten. Zo blijft hij langer lekker.
Voor 4 personen
2 rijpe mango’s
2 rijpe avocado’s
200 g cherrytomaten
klein handje verse
korianderblaadjes, fijngehakt
sap van 1 limoen
3 el olijfolie
zout
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.