Deze simpele hazelnootkoekjes staan in een mum van tijd op tafel. Enne.. verslavend lekker: wedden dat ze binnen no time op zijn?
1. Verdeel de hazelnoten over een bakplaat. Zet de oven op 180 ºC en leg de bakplaat met hazelnoten er 10–12 min. in tijdens het voorverwarmen.
2. Maal 100 gram van de noten tot grof poeder in een keukenmachine. Voeg de rest van de ingrediënten en een snufje zout toe en blijf mixen tot er een deeg ontstaat.
3. Rol er balletjes van en druk die plat op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Hak de rest van de hazelnoten en strooi ze over de koekjes. Bak ze 15 min., of tot de randen goudbruin zijn. Laat afkoelen op de bakplaten en dan op een rooster.
ca. 15 stuks
• 120 g hazelnoten
• 20 g poedersuiker
• 60 g bloem
• 80 g boter
• geraspte schil van ½ sinaasappel
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.