-150 g kruidenroomkaas
– citroensap
– knoflook
– verse kruiden
– blik witte bonen
– zout en peper
– 2 limoenen
– 2 el sojasaus
– 1 tl honing
– 1 tl chilipoeder
– chilivlokken
– pot artisjokkenharten
– peterselie
– 30 g geraspte parmezaan
– mayonaise
Maak puree van witte bonen uit blik met 150 gram kruidenroomkaas,citroensap, 1 teentje knoflook (optioneel), verse kruiden, zout en peper.
Chili-pindadip
Blend een halve pot pindakaas met sap van 2 limoenen, 2 el sojasaus, 1 tl honing, 1 tl chilipoeder en een snuf chilivlokken.
Artisjokkendip
Blend een potje artisjokharten, 1 teen knoflook, peterselie en 30 gram geraspte parmezaan. Bind met mayo en citroensap. Voeg zout en peper toe.