Haal je favoriete chips maar uit de kast en geniet van deze drie heerlijke dipsausjes. Ook lekker met jouw favoriete crudité (rauwe groenten)
Witte bonendip
Maak puree van witte bonen uit blik met 150 gram kruidenroomkaas,citroensap, 1 teentje knoflook (optioneel), verse kruiden, zout en peper.
Chili-pindadip
Blend een halve pot pindakaas met sap van 2 limoenen, 2 el sojasaus, 1 tl honing, 1 tl chilipoeder en een snuf chilivlokken.
Artisjokkendip
Blend een potje artisjokharten, 1 teen knoflook, peterselie en 30 gram geraspte parmezaan. Bind met mayo en citroensap. Voeg zout en peper toe.
-150 g kruidenroomkaas
– citroensap
– knoflook
– verse kruiden
– blik witte bonen
– zout en peper
– 2 limoenen
– 2 el sojasaus
– 1 tl honing
– 1 tl chilipoeder
– chilivlokken
– pot artisjokkenharten
– peterselie
– 30 g geraspte parmezaan
– mayonaise
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.