Onder de naam ‘Jean Bâton’ is een range bijzondere producten verkrijgbaar. Geinspireerd op de creativiteit en het kwaliteitsbewustzijn van scheepskok Jan Stok. Waaronder deze heerlijk Jean Baton truffel dressing die gebruikt wordt bij deze maaltijdsalade met rosbief.
1. Bak de plakjes rauwe ham 10 minuten op bakpapier op 180°C in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en laat afkoelen op keukenpapier.
2. Snijd de zoete aardappel in frietjes en bak die 30 minuten in een oven op 180°C.
3. Snijd de avocado in plakjes en de brie in blokjes.
4. Leg de plakjes rosbief op een schaal en hierop de rucola.
5. Verdeel hierover de zoete aardappel, avocado, brie en uitgebakken parmaham.
6. Maak op smaak met lekker veel JEANBÂTON Truffel Dressing en strooi er de pijnboompitten over.
De Jean Bâton truffel dressing zit in de zomer-foodbox van Food and Friends. Wil je meer informatie over dit product en/of recepenten kijk dan op de site van Jean Baton.
Voor 2 personen:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.