Maaltijdsalade met Jean Bâton dressing

Maaltijdsalade met Jean Bâton dressing

Bereiding

Onder de naam ‘Jean Bâton’ is een range bijzondere producten verkrijgbaar. Geinspireerd op de creativiteit en het kwaliteitsbewustzijn van scheepskok Jan Stok. Waaronder deze heerlijk Jean Baton truffel dressing die gebruikt wordt bij deze maaltijdsalade met rosbief.

1. Bak de plakjes rauwe ham 10 minuten op bakpapier op 180°C in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en laat afkoelen op keukenpapier.

2. Snijd de zoete aardappel in frietjes en bak die 30 minuten in een oven op 180°C.

3. Snijd de avocado in plakjes en de brie in blokjes.

4. Leg de plakjes rosbief op een schaal en hierop de rucola.

5. Verdeel hierover de zoete aardappel, avocado, brie en uitgebakken parmaham.

6. Maak op smaak met lekker veel JEANBÂTON Truffel Dressing en strooi er de pijnboompitten over.

De Jean Bâton truffel dressing zit in de zomer-foodbox van Food and Friends. Wil je meer informatie over dit product en/of recepenten kijk dan op de site van Jean Baton.
 
 

Voor 2 personen: 

  • 1 avocado
  • 2 plakjes parmaham
  • 1 zoete aardappel
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 100 g brie
  • 100 g rosbief (gesneden)             
  • 100 g rucola
  • 1 flesje JEANBÂTON Truffel Dressing


  •  


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief