Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Hussel alles behalve de wijn door elkaar in een braadslee; voeg zout en peper toe.
Rooster 45–55 minuten; roer halverwege de wijn erdoor.
Serveer met een salade.
4 personen
• 400 g lamsbout, in stukken
• 400 g flespompoen, in stukken
• 2 grote tomaten, gesneden
• 1 grote rode paprika, gesneden
• 200 g nieuwe aardappels
• ½ bolletje knoflook, geplet
• 1 bosje tijm
• 1 bosje rozemarijn
• 2 el olijfolie
• 1 groot glas witte wijn
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.