Voor 4 personen. Bereiding 45 minuten.
Benodigdheden
1. Maal in de vijzel het zout, de lomboks, kentjoer, het kaffirlimoenblad, de trassi en de palmsuiker tot een fijne boemboe. Voeg verse kokos toe en meng goed door.
2. Breng een laagje water in de stoompan aan de kook en stoom de boemboe ongeveer 30 minuten in de stoominzet. Neem de pan van het vuur en laat de boemboe enigszins afkoelen.
3. Breng intussen een pan met ruim water en wat zout aan de kook en blancheer er achtereenvolgens de taugé, Chinese kool, paksoi en de waterspinazie 30 seconden in. Neem de groente met een schuimspaan uit het kookvocht, spoel na onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
4. Breng opnieuw een pan met ruim water en wat zout en de nootmuskaat aan de kook en kook de sperziebonen in 34 minuten beetgaar. Spoel na onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
5. Meng de groenten met de boemboe. Laat de smaken ongeveer 20 minuten intrekken. Serveer het gerecht op kamertemperatuur.