Klassieke wafels

Klassieke wafels

Bereiding

1. Meng het amandelmeel met het glutenvrije zelfrijzend bakmeel, de arrowroot, het lijnzaad, de kokosbloesemsuiker, het zout en de kaneel in een kom.

2. Meng in een andere kom de appelmoes, amandelmelk, kokosboter en het vanilleextract en voeg dit toe aan de droge ingredienten.

3. Laat kort draaien in de keukenmachine of staande tafelmixer tot je een vloeibaar beslag hebt.

4. Laat het beslag 5 minuten rusten voordat je de wafels bakt volgens de aanwijzingen van jouw wafelijzer.

Lekker met aardbeien en wat rijstsiroop!

  • 75 g amandelmeel
  • 250 g glutenvrije zelfrijzend bakmeel
  • 1 el arrowroot
  • 2 el lijnzaad, gebroken
  • 2 el kokosbloesemsuiker
  • snuf zout
  • 1/5 tl kaneel
  • 100 g appelmoes, ongezoet
  • 300 ml amandelmelk
  • 2 el kokosboter, gesmolten
  • 1 tl vanille-extract

Benodigdheden: wafelijzer


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief