Mmm, deze kipburgers zijn echt megalekker! De blauwekaassaus maakt er een extraordinaire geheel van. Genieten!
1. Begin met het maken van de blauwekaassaus. Roer de creme fraiche, blauwe kaas en knoflook in een kom door elkaar— druk de kaasplat. Houd de saus apart.
2. Smelt de chilisaus en boter op laag vuur. Laat in een paar minuten licht indikken. Verhit ondertussen een grillpan. Wrijf de kipfilets in met deolijfolie en gril ze goed gaar.
3. Bestrijkde gare kipfilets flink met de chiliboter, verdeel ze over de geroosterde broodjes, leg er wat sla op en eindig met een dot van de blauwekaassaus en serveer.
4 PERSONEN
• 100 ml chilisaus
• 25 g boter
• 4 grote kipfilets
• 1 el olijfolie
• 4 knapperige broodjes, gehalveerd en geroosterd
• 8 kleine slablaadjes
Blauwekaassaus
• 200 g crème fraîche
• 60 g blauwe kaas, verkruimeld
• 1 teen knoflook, geperst
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.