Dit recept voor deze romige kersenijsjes is bedrieglijk eenvoudig. En als je kokosyoghurt gebruikt dan is het ook nog eens gluten- en zuivelvrij. Zo wordt dit vegan ijsje een ‘treat’ voor iedereen.
1. Mix de kersen met limoensap en 2 eetlepels siroop in een (power)blender tot glad.
2. Schep in de ijsvormpjes.
3. Mix kokosyoghurt met rasp van de limoen en resterende siroop en top de ijsvormpjes af met deze yoghurt.
4. Laat minimaal 4 uur in de vriezer opstijven.
Voor 6 ijsjes. Wachttijd: 4 uur
Extra nodig: 6 ijsvormpjes van 60 ml
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.