Deze kaastoast of -tosti is een ultiem lunchgerecht. Gebruik restjes kaas en neem brood dat je nog over hebt. Serveer met een salade en soep en je hebt een heerlijk recept voor tussen de middag of voor ‘s avonds.
1. Meng appel, ui, kaas, mosterd en yoghurt; voeg zout en peper toe (plus zo nodig wat extra yoghurt voor de smeerbaarheid).
2. Rooster het brood. Verdeel de topping over het brood en gril het tot het goudbruin is en bubbelt.
3. Bestrooi met geroosterde pompoenpitten en serveer met salade of romige tomatensoep.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.