Deze kaasfondue serveer je niet in de pan, maar in een brood. Ziet dat er niet leuk uit? Je kunt als dippers voor de kaasfondue van alles gebruiken: brood natuurlijk, maar ook wortels, champignons en mini-asperges. En wil je uitpakken, ga dan aan de slag met speciale dippers, zoals krokante sperziebonen in tempura of kerrie-bloemkoolroosjes. Geniet ervan!
1. Doe alle ingrediënten behalve het brood in een steelpan en laat de kazen op laag vuur smelten. Roer regelmatig en let op dat de kaas niet aan de bodem vastkoekt.
2. Snijd de bovenkant van het brood, hol de binnenkant uit (dit is je ‘pan’) en snijd het broodkruim dat je eruit haalt in blokjes.
3. Zodra de kazen gesmolten zijn en een gladde massa vormen kun je het brood ermee vullen.
4. Nu kun je het geheel zo op tafel zetten en de broodblokjes erbij geven om in de kaasvulling te dopen. Daarna eet je de ‘pan’ natuurlijk ook op!
Voor 4 personen
Voorbereiding 5 min. Bereiding 10 min.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.