Deze roergebakken oesterzwammen zijn snel klaar en erg smaakvol. De vlezige oesterzwammen bevatten niet veel vocht en slinken dus niet veel. Met wat warme rijst is het een lekkere, snelle en voedzame maaltijd na een drukke dag.
1. Verhit wat olie in een wok op middelhoog vuur en fruit er de sjalotten, knoflook, lomboks, gemberwortel, laos en de salamblaadjes ongeveer 5 minuten in.
2. Voeg de oesterzwammen toe en roerbak ze op hoog vuur 1 minuut mee. Doe de tomaat erbij en bak nog 1 minuut.
3. Voeg het zout, de peper, palmsuiker, oestersaus en de ketjap manis toe en meng alles goed. Zet het vuur uit, strooi de lente-ui en de bladselderij erover en schep nog een keer goed om.
Voor 4 personen
Bereiding 25 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.