Ben je wel toe aan een beetje pit, dan is deze hummus met kerrie iets voor jou! Naturel hummus is al een smakelijk beleg voor je broodje, maar deze kerriehummus geeft je een kick waar je nou precies zin in kunt hebben. Top af met wat rauwkost, zoals komkommer en tomaatjes – en misschien wel een beetje tuinkers? Maak er je eigen lunchfeestje van!
1. Laat de kikkererwten goed uitlekken in een vergiet.
2. Doe alle ingrediënten (behalve de olijfolie) in de keukenmachine en laat de machine een paar minuten draaien.
3. Voeg langzaam wat olijfolie toe totdat de hummus de gewenste consistentie heeft. Zet de hummus tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Voor ongeveer 300 gram
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.