Hartige taart met geitenkaas

Intro

Niets lekkerder dan op een herfstachtige dag thuiskomen en de geur van hartige taart vult je keuken. Deze variant met geitenkaas en rozemarijn is easypeasy om te maken en bovendien (misschien wel het allerbelangrijkste…) superlekker! 

Ingrediënten

Voorbereiding: 30 min.

Kooktijd: 25 min.

Bereiding



Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier.

Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.



Dit recept is afkomstig uit ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light’ van Jean-François Mallet ( € 25,00, Kosmos Uitgevers).