Voor 10 stuks
Bereidingstijd: 25 minuten + 30 minuten wachttijd
1. Pluk de kroontjes van de aardbeien en snijd er hartjes van.
2. Hak de twee soorten chocolade in kleine stukjes, maar houd ze apart van elkaar.
3. Doe de witte chocolade in een hittebestendige kom en hang die kom in een pan met een laag water. Zet de pan en de kom op het vuur en breng het water aan de kook. Zorg dat de kom het water niet raakt en dat er geen water bij de chocolade kan komen, want dan smelt hij niet mooi en wordt hij korrelig (en dan kun je hem weggooien, of opeten ;-)). Laat de chocolade al roerend smelten. Haal de pan en de kom van het vuur als de chocolade gesmolten is. Doe precies hetzelfde met de roze chocolade in een andere kom.
4. Rijg de aardbeien aan de satéprikkers.
5. Giet de twee soorten chocolade zigzaggend over de aardbeien. Bekleed een bord of bakplaat met bakpapier en leg de hartjes erop.
6. Bestrooi de harten met de suikerhartjes.
7. Zet ze als je klaar bent 30 min. in de koelkast om de chocolade te laten stollen.