Voor 15-18 stuks
• glutenvrije havervlokken en gepofte rijst, ca. 250 g
• 150 g gedroogde gemengde vruchtjes (cranberry’s, kersen, blauwe bessen)
• 140 g gemengde gehakte noten (paranoten, pecannoten, pistaches en amandelen)
• 120 ml gemengde zaden
• 1 tl koekkruiden
• mespuntje zout
• 170 g amandelpasta
• 250 ml agavesiroop
1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed een bakplaat van 20 x 20 cm met bakpapier. Doe alles behalve de amandelpasta en agavesiroop in een kom.
2 Smelt in een pannetje op laag vuur de amandelpasta met de siroop. Roer dit mengsel grondig door de droge ingrediënten. Schep het mengsel op de bakplaat en druk het stevig aan.
3 Bak het 20 minuten in de oven, neem het eruit en laat het afkoelen voor je het in repen snijdt. Bewaar ze in een luchtdichte trommel.