Voor hem en haar
Voor haar
Voor hem
Voor hem en haar
1. Verwarm de oven voor tot 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Bereid de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
3. Maak intussen de portobello’s schoon met een borsteltje en verwijder de stelen. Snijd de steeltjes fijn. Bestrijk de portobello’s met de helft van de olijfolie, leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven.
4. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui, spinazie en portobellosteeltjes 4-5 minuten. Schep de nootmuskaat en het citroensap erdoor en voeg de couscous in delen toe.
5. Neem de pan van het vuur en meng de koriander erdoor. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
6. Vul de portobello’s met het parelcouscousmengsel.
Voor haar
Garneer de portobello met de verkruimelde geitenkaas, de granaatappelpitjes en korianderblaadjes.
Voor hem
Garneer de portobello met de oude kaas, zongedroogde tomaatjes en korianderblaadjes.