Deze omelet deluxe beleg je met gerookte forel, spinazie en creme fraiche. Het perfecte weekendontbijtje!
1. Meng de crème fraîche met de mierikswortel. Verhit een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de helft van de eieren toe. Roer ze los en bak een omelet – die is in een paar minuten gaar. Draai hem eventueel om voor een knapperig effect.
2. Verdeel nu de helft van de forel, spinazie en crème fraîche erover en leg de omelet op een bord. Vouw hem dubbel en serveer meteen. Herhaal dit op dezelfde manier.
2 personen
• 2 el crème fraîche
• 1 tl mierikswortel
• olijfolie
• 6 eieren, losgeklopt en gekruid
• 2 gerookte forelfilets, in stukken
• 100 g jonge spinazie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.