Met een aardappel kun je veel meer doen dan alleen prakken, bakken of koken. Vul hem eens met brie en pof in de oven. Serveer bij een simpele groene salade.
1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf olie over de aardappels, prik ze in met een vork en leg op een bakplaat. Bestrooi met zout en peper — bak in 45 min. gaar.
2 Snijd ze open, roer het kruim om met de boter en leg er brie op. Zet nog 5 min. in de oven. Bestrooi met lente-ui en bieslook.
4 personen
• 1 el olijfolie
• 4 grote zoete aardappels
• 30 g boter
• 230 g rijpe brie
• 4 lente-uitjes, in dunne ringen
• handvol bieslook, fijn gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.