Begin de week goed met deze spicy massala. Een lekker vegan recept wat ook nog eens echt supersimpel is. Alles kan in een pan en binnen een half uurtje heb je een heerlijke kruidige en geurende curry. Kleine pre: je hebt ook nog eens nauwelijks afwas. Ik zeg: win-win!
1. Verhit de olie in de stoofpan en fruit de bosui en gember 5 minuten.
2. Voeg de tofu en garam masala toe en bak ze 5 minuten mee.
3. Schenk de sojasaus erbij en laat alles 5 minuten stoven.
4. Zet het vuur uit en voeg de spinazie toe.
5. Laat alles afgedekt 5 minuten rusten.
6. Roer door en garneer met de gehakte cashewnoten.
Voor 4 personen, voorbereiding 10 minuten, rusten 5 minuten, bereiding 15 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.