Dit simpele visje is het ideale bijgerecht: serveer bij een smaakvolle pasta, of bij krokantje aardappeltjes, of op een frisse groene salade, of een Aziatisch rijstgerecht.. moeten we nog even doorgaan?
1 Meng de bloem met wat zout en peper op een bord en leg de vis erop met het vel naar beneden.
2 Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Leg de filets op hun vel erin en bak ze 3–5 minuten tot ze bijna niet meer doorzichtig zijn. Keer ze om en bak ze nog ongeveer 1 min. De filets zijn klaar als ze ondoorzichtig zijn. Onzeker? Steek een metalen vleespen in het dikste deel van de vis en wacht 10 seconden. Voelt de pen koud aan, dan bak je ze nog even; is ie warm, dan is de vis klaar.
2 personen
• 1 tl bloem
• 2 koolvisfilets van 120 g per stuk, met vel
• 2 tl olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.