Tiramisu maar dan net even anders. Lange vingers met Amaretto en verse frambozen met een superzacht mascarponemengsel. Klinkt dat niet goddelijk? Je mag iemand uitnodigen, maar je kunt de hele batch natuurlijk ook zelf opeten…
1. Houd 5 frambozen apart en prak de rest grof met 20 g van de suiker.
2. Verdeel de lange vingers over twee schaaltjes, schenk de amaretto erover en schep de geprakte frambozen erop. Zet 30 minuten in de koelkast.
3. Klop met een elektrische mixer de eierdooiers los. Voeg 15 g suiker toe en mix tot het mengsel licht van kleur is. Roer de mascarpone erdoorheen.
4. Neem een andere schaal en klop het eiwit stijf, samen met de laatste 15 g suiker, tot het in zachte pieken omhoog staat.
5. Vouw het mascarponemengsel er voorzichtig door en schep het over de frambozen. Zet 30 minuten in de koelkast. Maak voor het opdienen af met koekkruimels, frambozen en pistachenoten.
Voor 2 personen, bereiding 1 uur en 15 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.