Framboos & chocolade-creamsicle

Intro

Mogen we even je aandacht voor deze framboos en chocolade-creamsicles? Wat een plaatjes! En moeilijk om te maken zijn ze zeker niet, dus we zouden zeggen: go, go, go, de keuken in en ijsjes maken. Want hoe eerder je ze proeft, hoe sneller je verslaafd bent aan de smaak. Een verslaving niet goed? Oeh, vaak niet, maar deze ijsjes kun je wat ons betreft niet vaak genoeg eten. Oké, we weten natuurlijk ook wel dat ieder pondje door het mondje gaat, dus niet té vaak…

Ingrediënten

Voor 4 ijsjes van 65 ml of 3 ijsjes van 90 ml. Bereidingstijd: 15 minuten In de vriezer: 4-6 uur

Bereiding

1. Pureer de frambozen met de kokosmelk, honing en een snufje zeezout in de keukenmachine of blender.

2. Verdeel het mengsel over de ijsvormpjes en tik de vormpjes twee keer hard op het aanrecht om zo luchtbelletjes te verwijderen.

3. Plaats de stokjes in de ijsjes en zet 4-6 uur in de vriezer.

4. Smelt de chocolade au bain-marie, haal de ijsjes uit hun vorm en verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes. Strooi vervolgens het amandelschaafsel over de chocolade.