Mogen we even je aandacht voor deze framboos en chocolade-creamsicles? Wat een plaatjes! En moeilijk om te maken zijn ze zeker niet, dus we zouden zeggen: go, go, go, de keuken in en ijsjes maken. Want hoe eerder je ze proeft, hoe sneller je verslaafd bent aan de smaak. Een verslaving niet goed? Oeh, vaak niet, maar deze ijsjes kun je wat ons betreft niet vaak genoeg eten. Oké, we weten natuurlijk ook wel dat ieder pondje door het mondje gaat, dus niet té vaak…
1. Pureer de frambozen met de kokosmelk, honing en een snufje zeezout in de keukenmachine of blender.
2. Verdeel het mengsel over de ijsvormpjes en tik de vormpjes twee keer hard op het aanrecht om zo luchtbelletjes te verwijderen.
3. Plaats de stokjes in de ijsjes en zet 4-6 uur in de vriezer.
4. Smelt de chocolade au bain-marie, haal de ijsjes uit hun vorm en verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes. Strooi vervolgens het amandelschaafsel over de chocolade.
Voor 4 ijsjes van 65 ml of 3 ijsjes van 90 ml. Bereidingstijd: 15 minuten In de vriezer: 4-6 uur
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.