Verhit de olie in een grote steelpan op middelhoog vuur. Bak hierin de knoflook in 1–2 minuten goudgeel. Roer de flageolettes erdoor en verwarm ze 2 minuten mee. Neem van het vuur, roer het citroensap erdoor en voeg zout en flink wat zwarte peper toe.
4–6 personen
• 2 el olijfolie
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• 400 g flageolettes uit blik, uitgelekt en afgespoeld
• het sap van 1 citroen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.