Mieke: ‘Deze trifle ontstond toen ik op derde kerstdag ‘chef-toetje’ was en verlangde naar de trifle uit Beiroet, het succesvolle kookboek van Merijn Tol. Maar ik had nauwelijks tijd en was te lui om zelf een cake te bakken…’
10 minuten + 2 uur wachttijd
• 300 milliliter vanilleyoghurt
• 300 milliliter Griekse yoghurt (10% vet)
• 400 gram mascarpone
• 8 gram vanillesuiker
• 1 eetlepel suiker
• 350 gram pistachehalva, in blokjes
• 100 gram granaatappelpitten
• 8 koekjes (bijvoorbeeld cantuccini of bastognekoeken), verkruimeld
VOOR DE GARNERING
• verse munt (alleen de kleine blaadjes),
• pistachenoten, gepeld
• (eetbare) gedroogde rozenblaadjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.