“Als er iets is wat typisch Engels is, dan is het wel tennis. Wimbledon dus. Met aardbeien en slagroom. Voor de Wimbledonfinale heb ik ze gecombineerd met nog iets wat typisch Engels is: scones. Ik moet altijd vreselijk lachen (en vervolgens bijna huilen) om wat hier in Nederland verkocht wordt onder de noemer scones. Dus hier is dan eindelijk een recept zodat je zelf fantastische scones kunt bakken. Ik begin expres met deze chiquere lavendel-rozemarijnversie en geef je in de tips een eenvoudigere versie – ik moedig je graag aan eerst een bijzondere combinatie te proberen. Als je wilt scoren met iets lekkers én aparts, dan is dit recept een winnaar. Game, set and match…to you!”, aldus Jayne Jubb.
Tips:
voor 6-8 scones | voorbereiden: 30 minuten | bakken: 20 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.