​Dadel- chocolademelk

​Dadel- chocolademelk

Niets heerlijker dan een kop warme choco op een koude winterdag. Maar wat als je geen melk of suiker wilt gebruiken? Maak dan deze dadel-chocolademelk van Rens Kroes!

Bereiding



1. Doe alle ingrediënten in een blender en maal tot een heerlijke, volle chocolademelk. Verdeel meteen over 3 glazen of drink alles lekker zelf op!

Je kunt deze chocolademelk in een pannetje opwarmen, maar laat niet koken; daardoor gaan de voedingsstoffen verloren.

Dit is een recept van Rens Kroes. Meer recepten van Rens Kroes? Bestel nu één van haar boeken, zoals Powerfood (€19,99, Uitgeverij Spectrum) of On the Go (€14,99, Uitgeverij Spectrum).

Meer informatie over Rens Kroes? Ga naar haar website, of volg haar op InstagramFacebook en YouTube.
 
[Credits: tekst Rens Kroes, recepten Marieke Verdenius en fotografie Mitchell van Voorbergenen]







 

Voor 3 personen:

  • 600 ml havermelk
  • 6 medjool-dadels, zonder pit
  • 2 el cacaopoeder



  •  


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief