Niets heerlijker dan een kop warme choco op een koude winterdag. Maar wat als je geen melk of suiker wilt gebruiken? Maak dan deze dadel-chocolademelk van Rens Kroes!
1. Doe alle ingrediënten in een blender en maal tot een heerlijke, volle chocolademelk. Verdeel meteen over 3 glazen of drink alles lekker zelf op!
Je kunt deze chocolademelk in een pannetje opwarmen, maar laat niet koken; daardoor gaan de voedingsstoffen verloren.
Dit is een recept van Rens Kroes. Meer recepten van Rens Kroes? Bestel nu één van haar boeken, zoals Powerfood (€19,99, Uitgeverij Spectrum) of On the Go (€14,99, Uitgeverij Spectrum).
Meer informatie over Rens Kroes? Ga naar haar website, of volg haar op Instagram, Facebook en YouTube.
[Credits: tekst Rens Kroes, recepten Marieke Verdenius en fotografie Mitchell van Voorbergenen]
Voor 3 personen:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.