Deze courgettefrieten zijn een gezonder alternatief voor de traditionele frietjes van aardappel. Serveer met een frisse tomaten- basilicumsalsa.
1. Verhit plantaardige olie in een frituurpan tot 180 ºC.
2. Meng de bloem, het venkelzaad en zout en peper in een kom.
3. Doe het geklopte ei in een tweede kom en de broodkruimels in een derde.
4. Haal de courgettefrieten door de bloem, dan het ei en dan de broodkruimels.
5. Frituur ze in porties en laat uitlekken.
6. Meng voor de salsa de rest van de ingrediënten in een kom en serveer bij de frieten.
4–6 personen
Salsa
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.