Chinese broccoli is een heerlijk bijgerecht bij een Aziatische maaltijd. Naast water heb je slechts vier ingredienten nodig, waarmee je in een mum van tijd een smaakvol gerecht op tafel zet.
1. Breng de oestersaus, sesamolie, het water en de gember op hoog vuur aan de kook in een kleine pan met dikke bodem.
2. Voeg de Chinese broccoli toe, doe een deksel op de pan en laat 1-2 minuten koken. Laat uitlekken, gooi de gember weg en leg op een schaal.
3. Sprenkel de oestersaus erover en dien op.
Voor 4 personen
– 60 ml oestersaus
– ½ theelepel sesamolie
– 250 ml water
– 5 cm (25 g) verse gemberwortel, in plakjes
– 1 bosje Chinese broccoli, bijgesneden
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.