De kleuren van deze zeebaars spatten van je scherm af. Hij is niet ingewikkeld om te maken, sterker nog: hartstikke simpel. De oven doet het meeste werk voor je en de smaken komen uit de kruiden, knoflook en tomaten. Genieten zul je!
6 personen | 20 minuten
• 600 g zeebaarsfilet met vel, zonder schubben
• 20-tal kleine en halfgrote tomaatjes
• gele en rode puntpaprika
• 3 eetlepels uitgelekte kappertjes
• 200 g groene en zwarte olijven
• 6 knoflookteentjes
• 6 takjes tijm
• 3 takjes rozemarijn
Benodigdheden
• grote ovenschaal
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.