Broodsaus

Broodsaus

Bereiding

1. Fruit de ui, het laurierblaadje en de kruidnagels 10 minuten in de boter op laag vuur. Schenk de melk erbij.

2. Scheur de sneden brood boven de pan in stukjes en laat het geheel 10 minuten zacht koken.

3. Verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels en breng op smaak met zout en peper, en roer de mosterd erdoor.

4. Is de saus wat aan de dikke kant, voeg dan nog een scheutje melk toe om de saus wat te verdunnen.

5. Laat zachtjes koken terwijl je roert, tot de saus zo dik is als je lekker vindt. Serveer de broodsaus met gebraden wildvogels, kalkoen of gans. Merry Christmas!
 

– 1 ui, in dunne ringen
– klont boter
– 1 laurierblaadje
– 2 kruidnagels
– 300 ml melk
– 2 sneden goed brood zonder korst
– 1 eetlepel (Engelse) mosterd


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine