Altijd al willen weten wat je nog meer kunt doen met een standaard pistoletje? Waarom niet een keer je creativiteit botvieren op deze broodjesbootjes? Zonder al te veel gepriegel tover je de lunchtafel om tot een welvarend geheel. Binnen een half uurtje kunnen de ankers los!
1. Fruit de knoflook en champignons samen in een koekenpan met een beetje olie of boter tot ze mooi goudbruin zijn.
2. Hol de pistoletjes voorzichtig een beetje uit – zorg dat ze heel blijven. Druk het kruim op de bodem en zijkanten aan.
3. Vul de holten met 2 eetlepels van het champignonknoflookmengsel.
4. Breek een ei boven elk broodje en bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C. Bestrooi daarna met fijngeknipte peterselie. Serveer warm of lauw.
Voor 6 stuks, voorbereiding 10 minuten, bereiding 20 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.